2013. november 11., hétfő

5/1.rész

Tudom kicsit elkéstem a résszel de az ezelőtti héten úgy minden összejött.Fizika téma záró + matek téma záró..Ha akartam se tudtam volna hamarabb hozni!És igen nem tudtam befejezni mert tanulnom kell(biosz+töri) téma záróra.De igyekezek hamar hozni a másik felét a résznek."Mit kerestél ott?"Kérdezi szúrós szemekkel.

"Ugh..csak vittem neki vizet."Mondom alig hallhatóan.

A szemei szikrákat szórnak és olyan mintha mindjárt felrobbanna.Nem láttam még ilyen idegesnek.Az egész teste megfeszült majd ellökött az ajtó elől és beviharzott rajta.

"Harry!Ne bántsd őt!!Kérlek!"Kiabálok utána de hiába.Nem áll meg vagy néz rám.Csak megy egyenesen Royhoz.Mikor beér a helységbe hol van megáll a fiú mellett és a torkánál fogva a falnak nyomja.

"Harry!"Üvöltözök hogy álljon le de nem teszi.Roy feje pirosodni kezdett a levegő hiány miatt.Teljesen pánikba estem.

"Kérlek Harry!"Hangom szinte már könyörgő.

"Megmondtam hogy ne gyere le ide!De te mégis megtetted!Mégis miért kéne leállnom?Én figyelmez tettelek!"Kiabál miközbeb rám néz.

"Nem teheted ezt vele!"Kiabálok továbbra is majd a karját fogva kezdem el rángatni.

"Csak figyeld."Szinte köpi felém a szavakat.Elengedi Roy nyakát aki egyből a földre esik.A torkát fogja és hangosan zihálva próbál levegőt venni.Harry majdnem megölte őt.Miattam..

Roy még mindig a földön fetreng mikor Harry erősen a hasába rúg.A szám elé kapom a kezem és imádkozok hogy ne ölje meg őt.Mit tegyek?

Míg én gondolkozok Harry már vagy milliószor megütötte a földön összekuporodott srácot.

"Ez történik ha nem tartod be a szabályaimat!"Kiabál Harry és még egyszer arcon üti Royt.

"Nem az ő hibája volt!Engem kéne megölnöd és nem őt!Hagyd őt élni Harry.!"Mikor kimondtam az utolsó szót végre leállt.

"Az életeddel játszol Jade!"Mondja majd kimegy az ajtót pedig bezárja kulcsra.Gondolom ez a büntetésem.Hogy itt fogok megrohadni..

Egyből Royhoz rohanok.Csodálkozom hogy nem halt bele az ütésekbe.Erősebb mint hittem.És megfogadta amit mondtam.Nem ütött vissza és nem is mondott semmit.Ha megtette volna valószínű hogy már nem lenne itt.

"Annyira sajnálom!"Motyogom miközben könnyek szöknek a szemembe.Ahogy ránézek Roy arcára elszorul a gyomrom.A jobb szeme be van dagadva az orrából folyik a vér és a szája is fel van repedve.De azt hiszem neki a hasa fáj a legjobban mert még mindig azt fogja.Mi van ha belső vérzése van?Aba bele hallhat.Jézusom!

"Tarts ki!"suttogtam miközben könnyeim utat törtek a sírásnak.

"Jól vagyok."Mondja lassan és fájdalmasan.Hihetetlen hogy még most is kitart.Harry szinte a szart is verte belőle..Gyűlölöm őt!
Leülök a földre egyenesen Roy mellé.Megfogtam a kezét és suttogtam hogy tartson ki.Ki kell hogy tartson nem akarom hogy  miattam halljon meg.

       ***

 Nem tudom hogy hány óra lehet de azt tudom hogy az estét a pincébe töltöttem.A mellettem alvó srácra néztem akinek a kinézete semmivel nem jobb.Óvatosan felálltam és az ajtót kezdtem el rángatni.

"Hiába próbálkozol.Úgyse tudod kinyitni."Lép elém Harry.Vagyis az ajtó túl oldalán lép elém.

"Kórházba kell őt vinni Harry.!Lehet hogy eltört egy bordája vagy belső vérzése van!"Emelem fel a hangom amit ó nem díjaz.

"Magának kereste a bajt."Vonja meg a vállàt majd készül elmenni.

"Harry!Akkor legalább valami kaját adj.Vagy vizet.Kérlek!Nem hittem hogy valaha is ennyit fogok könyörögni valakinek..de most muszáj.

"Oké.Gyere ki és vigyél neki te kaját.Ha én bemennék nem tudnám megállni hogy ne húzzak be neki."Sziszegi a szavakat miközben Royra néz.Kinyitja asz ajtót majd amikor kijövök egyből vissza is zárja.

"Milyen kaja van itt?"Kérdezem miközben a konyhába igyekszek.

"Louis nem rég volt vásárolni.Csak találsz valamit."vonja meg a vállát Harry majd helyet foglal a kanapén.Miért Louis jár neki bevásárolni?Tettem fel magamba a kérdést majd étel után kutattam.

"Paradicsom és szalámi.Bingó."Motyogok magamba mikor megtalálom a szendvicshez a hozzávalókat.Mindent kipakoltam majd csináltam két szendvicset és egy tányérra raktam őket.Kimentem az ajtón majd oda álltam Harry mellé.Jelezvén hogy adja ide a kulcsot.

"Nem fogom oda adni."Jelenti ki majd tovább bámulja a műsort.

"Miért?"kérdezem felvont szemöldökkel és mikor nem válaszolt a tv elé álltam ezzel eltakarva a képet.Sóhajtott egyet majd felállt.

"Ha bemész akkor ma már biztos nem jössz ki!"Mondja miközben szúrósan néz rám.

"Miért csinálod ezt?"Kérdezem majd megálltam és a falnak dőltem.Várva a válaszát.

"Nem tudom miről beszélsz."Szűri a szavakat majd kinyitja az ajtót.Én pedig nem mozdultam.

"Hazudsz."Mondom miközben szúrósan végignéztem rajta.

"Mész vagy nem?"Teszi fel a kérdést ami elgondolkodtat.Nem akarom azért az egész napomat ott tölteni..vagy éppen az egész hetemet.

"Nem hagynád nyitva az ajtót?"Kérdezem lágy hangon de Harry nevetni kezd.

"Ugye ez csak egy vicc volt?"Kérdezi még mindig röhögve.Talán most először látom őt nevetni.Kár hogy épp rajtam szórakozik.

"Nem nem vicceltem.Kérlek Harry!"Esedezek de őt nem hatja meg.Szinte fújtatva megyek be az ajtón és ülök le Roy mellé.Leteszem mellé a tányért majd az ajtón kívül álló Harryt kezdem el nézni.


Tudom elég rövid lett de majd igyekszek hosszabbat írni.Komizzatok pipáljatok!(:

11 megjegyzés: